7نکته برای پخت انواع مربا
7نکته برای پخت انواع مربا
خیلی ها برای تهیه مربا دچار مشکلات مختلفی میشن…از کپک زدن و شکرک زدن مربا گرفته تا رنگ و ظاهر نامناسب بعد از طبخ!تهیه مربا در عین ساده بودن کمی هم مهارت میخواد مطمئنم دونستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوشرنگ شدن مربای شما میکنه!^_^
نکات:
1)
توجه داشته باشید شما از هر قابلمهای میتونید برای طبخ مربا استفاده کنید فقط قبل از شروع، لازمه مقداری آب در اون بجوشانید و خالی کنید. سپس قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آبش کاملاً تبخیر بشه سپس اون رو از روی حرارت بردارید تا سرد بشه و بعد مراحل پخت مربا رو آغاز کنید. اینجوری احتمال کپک زدن مربا خیلی کم میشه!یادتون باشه که درب قابلمه حتماً فلزی باشه و از قابلمههایی که درب اونها شیشهای است، استفاده نکنید. این کار در بهبود کیفیت مربای پخته شده خیلی موثره!
2)
برای هم زدن و ریختن مربا در ظروف دیگه، از قاشق چوبی یا استیل خیلی تمیز و کاملا خشک استفاده کنید. اینجوری احتمال کپک زدن یا شکرک بستن مربا کمتر میشه!
3)
ظرف شیشه ای مخصوص ریختن مربا رو ابتدا در آب جوش بجوشانید و بعد در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا کاملا تمیز و خشک بشه و باعث کپک زدن مربا و تغییر رنگ اون نشه.
4)
بهتره به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید تا مربای خوشمزه تر و خوشرنگ تری داشته باشید.استفاده از شیره خرما،شیره توت و ریختن میوههای شیرینی مثل انواع توت در مربای توتفرنگی یا انبه در مرباهایی مثل مربای پرتقال، طعم بهتری به مربا خواهد داد
۵)
توجه داشته باشید که بعد از سرد شدن مربا اون رو مستقیما داخل ظرف مورد نظر بریزید و زیاد ظرف به ظرف نکنید و بعد از ریختن مربا داخل ظرف شیشه ای مناسب در ظروف را بگذارید و اون رو برعکس کنید تا هوای اضافی خارج و در اون محکم بسته بشه.کاملا از چفت شدن در ظرف مطمئن بشید و بعد اون رو داخل یخچال بگذارید.
۶)
برای آنکه مربا کیفیت و رنگ و شیره بهتری پیدا کند، بهتره شکر رو تقریباً ۱۰ ساعت با تکههای میوه مخلوط کنید و ظرف رو داخل یخچال قرار بدید و دربش رو ببندید و یک یا دو قاشق گلاب هم به مواد اضافه کنید.
7)
توجه داشته باشید که هرگز برای ترد شدن تکههای میوه، از آب آهک استفاده نکنید چون بسیار تاثیر بدی روی بدن زنان و کودکان داره و به طور کلی باعث ایجاد بیماری و از بین رفتن کیفیت مربا میشه!