خواص کرفس
کرفس طبیعت گرم دارد. ویتامین های موجود در کرفس B و C می باشد. مواد معدنی موجود در کرفس سدیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، هیدرات کربن، آلبومین، چربی، آهک، گلوکز، کلین، ژین، مانیت و سینوزیت می باشند. سینوزیت مقوی برای تب بر، ضد اسکوربیت، دفع میکروب های روده، پایین آورنده دیابت، مقوی اعصاب، تنظیم کننده ph خون، محرک اشتها، محرک قدرت جنسی، دفع نفخ شکم، دفع گرفتگی کبدو… برای آشنایی بیشتر با خواص کرفس، مقاله آشپزی ما را دنبال کنید.
خواص کرفس
رفع خستگی فکری، مقوی برای معده، اشتها آور و تقویت کننده حافظه، ضد سرماخوردگی و آنژین و برونشیت و اختلالات کبد و کلیه درمان بی خوابی و یبوست، معالجه زکام و گرفتگی بینی و صدا، ازدیاد حافظه، برطرفکننده دیوانگی، جذام و پیسی، درمان آب آوردن نسوج، بیماری نقرس و روماتیسم، زیاد شدن اسید باری که اسیدواریک خون، سنگکلیه، زردی، آسم، ضعف اعصاب و بیماری های مثانه، بادشکن، صفرا بر، ادرارآور، پاک کننده دستگاه ادراری تناسلی، خوردن کرفس باعث میشود کلسیم بیشتر جذب بدن شود.
آب کرفس برای رژیم غذایی موثر است زیرا از میل به خوردن شیرینی می کاهد و مایعات بدن را حفظ کرده و در رفع چاقی مفرط اثر خوبی دارد. آب کرفس با آبلیموی تازه گلودرد و لوزه های ورم کرده را درمان میکند. خوردن کرفس حافظه را زیاد و قلب را پاک میکند. خوردن کرفس توسط زن هایی که شیرده هستند باعث افزایش شیر میشود. کرفس ضد تنگی نفس و دردهای لگنی و تهیگاه است.
تخم کرفس تشنج و دردهای سیاتیکی و پیچش روده ها را از بین می برد. مالیدن آب تخم کرفس با روغن گل سرخ و سرکه بهترین دارو برای پاک کردن لکه های سفید و قهوه ای پوست است. مخلوط تخم کرفس و عسل در از بین بردن زگیل موثر است. کرفس برای زنان حامله و افرادی که دچار ورم کلیه هستند و افرادی که بیماری صرع دارند مضر است.